42 reaktioner på ”Klotter

    • Tackar så mycket! Det gynnar inte bara Malmhaug KFUM utan även andra lag som kvalar till division 2 och division 3!

    • För att jag skall kunna få ut något kontruktivt ur omröstningen till Norra så behöver jag minst två av fyra lags röster som saknas. Annars faller det ihop. Har försökt få tag på de som ännu inte röstat men utan att lyckas. Jag ska försöka hinna med det denna veckan och presentera det snarast.

    • Trevligt! Väntar med spänning på att få se vad MFBC lägger upp för nyheter kring sina lag 🙂

  1. Vad tror du om j20 elit serien? Jag har en känsla av att det kommer bli spelare från à-truppen som är 20 och tredje, fjärde linan som kommer spela där. Många spelare kommer att träna flitigt åka med på matcher och inte få spela. Grabbar mellan j18 och senior hålls kvar i klubbarna men eftersom dom inte anmäler lag i utvecklingsserien eller div 3-4 så kommer dom att spela lite matcher.

    • Givetvis får man ju hoppas att de yngre spelarna får spela så mycket som möjligt. Men du har nog rätt i att klubbarna som spelar högre upp kommer att använda J20-Elit som ett farmarlag. Men det är ju dessutom lite så det är tänkt. Samtidigt som man ska utveckla de yngre spelarna. Jag kan bara tala för de diskussioner som gått inom Malmhaug KFUM och där har det varit mycket positivt kring upplägget och att man själva kommer att försöka ge de unga killarna så bra möjligheter som möjligt för att få dem att utvecklas. Vilket innebär att alla spelare ska få gott om speltid. Det är lite så man måste resonera också som förening. De måste få spela för att utvecklas.

      • Hur många spelare och målvakter har ni som ska spela i jas och j20? Om jag förstår rätt ska även de bästa av de som är under 18 oxå upp och spela där. Ni kommer även ta ner spelare från högre serier för att få speltid eller hur. Nu vet jag ju inte vilka serier ni ska spela detta året men vad jag sett på hemsidan så blir det mycket resor och kanske lite speltid för de mindre duktiga 18-20 åringarna. Hoppas jag har fel då match är det viktigaste för motivationen.

      • Eftersom trupperna inte är så stora så finns det mycket goda chanser för alla att få spela mycket. Jag är övertygad om att vi har fått fram en bra lösning med tanke på antalet spelare och målvakter som finns tillgängliga. Iaf för Malmhaug KFUM.

    • Det är faktiskt första gången för mig också. Det är ju helt klart intressanta lag som är med så jag hoppas det är sevärt 🙂 Blir det regn så blir det ju inomhus i antingen Strandängsskolan Idrottshall eller Förslövs Idrottshall.

  2. Såg att Vv84 förstärkt ytterligare, saknar lite uppdateringar om övergångar på sillysidan.

  3. Vore kul och se hur du tippar alla serierna i år Holmberg, finns nog ingen i skåne med samma intresse som du.

    • Jag har haft så otroligt fullt upp att jag inte hunnit med det som jag så hemskt gärna hade velat göra. Jag ska försöka att beta av dem såfort jag bara kan…innan de nu börjar. Dock har jag ju redan missat damtvåan :/

    • Dessvärre har nytt arbete tagit all ledig tid som tidigare lades på innebandy. Förhoppningsvis kan jag snart återuppta tidigare engagemang till samma nivå och gärna ytterligare en.

Lämna en kommentar